Lindesbergs Bio

Din Bio

Vill du ha en helt unik bioupplevelse? 

Med inspiration av Scala Biografen i Båstad och hjälp av Bio Facklan i Åkersberga, inför vi ett nytt grepp i dessa pandemitider – vi förvandlar vår biograf till ert vardagsrum!

Samla nära och kära, välj en film och njut av en helt egen visning i vår salong. 

Försäljning av popcorn, godis och läsk fungerar som vanligt. Men eftersom det är en privat visning är det helt okej att ta med picknickkorgen.

Fyll i frågeformuläret för att påbörja en bokning.  Nämn gärna datum, tid och en aktuell film ni vill se. Vi återkommer så snabbt vi kan! 

Pris för att hyra salongen är 1300kr, då ingår biljetter för upp till 5 personer. Efter det tillkommer en kostnad på 120kr/person. (Max 50 personer).

Har du en film du drömt om att få se på en stor duk? Vi klarar av DVD, BlueRay och HMDI. 

Lista på godkända filmbolag för visning av egen film.

Vill du visa en egen film?
DVDBlueRayHDMI

Filmer

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater – Schofield och Blake – ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kan stoppa en dödlig attack på hundratals brittiska soldater – där Blakes bror är en av dem.

Längd: 1h 50 min
Åldersgräns: 15 år, 11 år med vuxet sällskap.

Filmversion av musikalklassikern av Andrew Lloyd Webber, uppbyggd kring kattdikterna ur De knepiga katternas bok (Old Possum’s Book of Practical Cats) av T.S. Eliot.

Längd: 1h 50 min
Åldersgräns: 7 år, barntillåten med vuxet sällskap.

I den varma verklighetsskildringen ”Catwalk” får vi följa funktionsnedsatta Emma Örtlund när hennes dröm om att gå på catwalken i New York uppfylls. Tillsammans med skådespelare från Glada Hudik-teatern och grundaren Pär Johansson ger de sig ut på en spännande och omtumlande resa för att förverkliga hennes önskan om att stå i rampljuset.

Längd: 1h 35 min
Åldersgräns: Barntillåten

Pixars ”Framåt” följer två tonåriga alf-bröder som ger sig ut på en extraordinär resa för att upptäcka om det fortfarande finns lite magi kvar i världen.

Längd: 1h 42 min
Åldersgräns: 7 år, barntillåten med vuxet sällskap.

När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Längd: 2h 10 min
Åldersgräns: 11 år, 7 år med vuxet sällskap.

En flicka vid namn Clara söker upp vår deckarduo Lasse och Maja. Hon är dotter till den livstidsdömde tågrånaren Ferdinand Fransson. Nu vill hon ha hjälp att bevisa att hennes pappa är oskyldig. Lasse och Majas som precis fått sin detektivbyrå nedlagd av Kristinelunds fördomsfulle polischef ser sin chans. De ska bevisa att barn inte alls är lättlurade och korkade. Att barn visst kan lösa mysterier och brott. Att barn visst kan vara detektiver!

Längd: 1h 22 min
Åldersgräns: Barntillåten

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde.

Längd: 1h 50 min
Åldersgräns: Barntillåten

Arbetslösa men streetsmarta Ki-teak och hans familj intresserar sig för den rika och glamorösa familjen Park. En efter en nästlar de sig in i familjens hem, men en oväntad incident ställer allt på sin spets…

Längd: 2h 12 min
Åldersgräns: 15 år, 11 år med vuxet sällskap.

”Paw Patrol” är den populära animerade tv-serien som nu visas på bio. En pojke vid namn Ryder leder de 6 modiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye och Zuma. När trubbel inträffar så är Tass Patrullen där för att hjälpa till.

Längd: 1h 07 min
Åldersgräns: Barntillåten

I den nya filmen lever kattungen Pelle Svanslös ett härligt och skyddat liv ute på landet, tillsammans med Birgitta, den flicka som älskar honom så mycket. När ett ruskigt oväder för honom alldeles ensam hela vägen till staden Uppsala så hamnar han i en främmande värld. Han får nya vänner men ställs också inför svåra utmaningar. Vågar han fortsätta vara snäll? Räcker han till för att bli hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen?

Längd: 1h 07 min
Åldersgräns: Barntillåten

Filmen följer den blå, supersnabba igelkotten Sonics äventyr när han försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktige Dr Robotnik från att fånga Sonic och använda sina enorma krafter för att ta över världen.

Längd: 1h 39 min
Åldersgräns: 7 år, barntillåten med vuxet sällskap.

Datum & Tider

Just nu har vi inga bestämda tider. Skriv förslag på datum och tid i ”Meddelande” så återkommer vi!