Lindesbergs Bio

Julerbjudande

Massrabatt på biobiljetter

Vårt julerbjudande ger riktigt bra priser, där ni har en rabatt redan vid 10 biobiljetter.
Boka 50+ biljetter och få möjligheten att använda dem till en privat visning. Julerbjudandet gäller t. o. m. 30/12-20.

Filmåret 2021 kan bli riktigt bra, med alla uppskjutna filmer från
2020 + alla planerade premiärer för 2021!

Priser om du beställer minst…
10 biljetter 80,00 kr/st
20 biljetter 76,80 kr/st
50 biljetter 74,40 kr/st
100 biljetter 72,00 kr/st
400 biljetter 69,60 kr/st

Mot tillägg: Popcornmeny, dryck 50 cl + popcorn = 45 kr/st.

Om du köper 50 eller fler biljetter kan får du möjligheten att använda alla på för att få en privat visning av en aktuell film. I nästa sektion kan du se förslag på filmer vi tror skulle kunna passa. 

Biljetterna får ni som presentkort och gäller hela 2021 (kan även
fås med er logga/julhälsning).

Info/beställningar skickas till:
bio@besoklinde.se
Björn – 070-653 37 37
Adrian – 070-606 06 28.
Snabba leveranser!
(Alla priser exkl. moms)

Förslag på filmer som kommer 2021

Brölopp, begravning och dop

”Bröllop, begravning och dop – filmen” är en fristående fortsättning på tv-serien. Här följer vi familjerna Öhrn och Seger och tar oss genom höst och vinter på väg mot julfirande och mot en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt… En film om kärleken och döden och allt däremellan.

Wonder Woman 1984

Gal Gadot tillbaka som den tuffa amasonkrigaren och den här gången är handlingen flyttad till det ljuva 1980-talet, en tid av shoppinggallerior, synthmusik och stora frisyrer. I trailern får vi bland annat se en mystiskt återuppstånden Chris Pine, Pedro Pascal (”The Mandalorian”) som Max Lord, och Kristen Wiig som ska spela skurken Cheetah.

Tills solen går upp

När Peder springer på sin ex-flickvän Hanna har många år passerat och de är båda lyckligt gifta på varsitt håll. Samtidigt dras de fortfarande till varandra men ingen av dem vill bryta upp sina äktenskap eller vara otrogna. Men av en slump kommer de över en antik bok som handlar om drömmar. Med bokens hjälp lyckas de ta sig in i drömmarnas värld där de kan leva tillsammans i en tillvaro där allt är möjligt, samtidigt som de lever sina vanliga liv på dagarna.

Fast and furious 9

Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en världsomspännande konspiration ledd av den mest skickliga mördare och högpresterande förare som de någonsin har stött på: en man som också råkar vara Doms övergivna bror, Jakob.